Selekcije su odmerile snage u Berlinu, a pobeda je pripala Austrijancima, koji su iskoristili ključne šanse i došli do rutinske pobede.

Obe reprezentacije su zabeležile poraz u prvom kolu takmičenja, od Austrijanaca su bili bolji Francuzi (1:0), dok su Poljake nadigrali Holanđani (2:1).

Austrijanci su pobedom ostali sa šansom za plasmanom u narednu fazu, dok je za Poljsku to sada samo san.

Ragnik posle pobede:

"Veoma smo srećni zbog pobede i takođe zbog učinka na duge staze. Prvih 20 minuta smo odlično počeli i takođe bili jako dobri u poslednjih pola sata. Između toga, postojala je faza u kojoj smo malo popustili, došla je Poljska i dala gol. Drugo poluvreme je bilo bolje i zato je zaslužena pobeda. Sada je vreme da se ekipa oporavi. U našim je rukama sledeća faza takmičenja."

Trener Poljske:

"Prvih 15 minuta nije išlo po planu, nismo dobro odgovorili na agresivnu igru Austrije i stalno smo gubili loptu. Na kraju nismo imali dovoljno kvaliteta i snage da odgovorimo. Nadam se boljoj igri protiv Francuske."

21:26

Arnautović:

"Veliko olakšanje, bilo je dosta tenzija, znali smo da će biti teško. Mislim da smo od prvog minuta pokazali da želimo pobedu, u drugom poluvremenu smo pokazali ko smo. Trener nas je motivisao."