Snimak koji je Bler objavila na svom Instagramu je samo na njenoj platformi pregledan skoro 10 miliona puta, a preuzele su ga i brojne druge stranice. Većina se slaže u jednom – ona definitivno zaslužuje epitet influenserke sa najboljim nogama.

Na ovom videu koji je duhovito opisala kao jednu "najobičniju šetnju" jasno se vidi koliko su ljudi opčinjeni njenim nogama - a da ne govorimo o njenom figuri i stavu.

Inače, Lora Bler je influenserka koja je svojom autentičnošću i sadržajem osvojila srca mnogih na društvenim mrežama. Sa skoro milion pratilaca na Instagramu, postala je poznata po svojim fotografijama koje odišu elegancijom, ali istovremeno ohrabruju pratioce da budu svoji i izraze svoju individualnost.

Njen put ka uticajnosti na društvenim mrežama počeo je skromno, ali doslednošću i predanošću uspela je da izgradi svoj brend i stvori zajednicu koja je inspiriše i podržava.

Van sveta društvenih medija, Lora je poznata po svom humanitarnom radu i angažovanju u različitim dobrotvornim akcijama. Njen uticaj se ne svodi samo na estetiku i trendove, već inspiriše ljude da budu bolji i da aktivno doprinose zajednici