Direktor RiTE Ugljevik, Diko Cvijetinović, i izvršni direktor za proizvodnju uglja i razvoj rudnika, Dragiša Vidaković, uručili su laptop računar učeniku generacije Nemanji Tomiću, dok su svo troje "vukovaca" nagradili mobilnim telefonima.



"Velika je čast biti ovdje, u društvu svih ovih uspješnih i talentovanih učenika. Zadovoljstvo je veće time što, posmatrajući još jednu novu generaciju iz ove škole, možemo biti optimistični u pogledu budućnosti. Rudnik i termoelektrana Ugljevik će uvijek podržavati obrazovanje i nagrađivati najbolje učenike. Od srca čestitam svim đacima i želim im mnogo uspjeha u daljem školovanju,", rekao je Cvijetinović.



Izvršni direktor za proizvodnju uglja i razvoj rudnika, Dragiša Vidaković, čestitao je malim maturantima na uspješno završenom prvom "ispitu zrelosti".



"Želim vam da nastavite sa uspjesima kao i do sada, te da na taj način predstavljate sve što ste naučili u ovoj školi. Pred vama su novi izazovi, a znam da imate još mnogo toga za pokazati i postići. Uživajte u raspustu, pripremite se za narednu fazu školovanja, a pokloni koje ste danas dobili neka vam budu motivacija za dalji rad, ali i dokaz da se trud, učenje i marljivost uvijek isplate," rekao je Vidaković.



Direktor Osnovne škole "Aleksa Šantić" Vladimir Đokić, pohvalio je ovu generaciju učenika, ističući da je iznjedrila tri vukovca, te ostvarila zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima.



"Ove godine ispraćamo 73 maturanta, kojima čestitam i želim im sreću u daljem školovanju", rekao je Đokić.