Njih dvoje su bili u šetnji sa decom, a njihovi autfiti su savršeno odgovarali tempu dve malene devojčice.

Dragana je zračila samopouzdanjem u crnim širokim pantalonama, neprolaznom komadu koji je uvek u modi – a pogotovo ove godine kada su ih i modni znalci svrstali u red glavnih trendova, nakon čega su dizjneri, od luksuznih modnih kuća do high street brendova predstavili najrazličitije verzije ovih modela.

Ona je od 4 modela prolećnih pantalona koji trenutno važe za najpopularnije, odabrala one koje su na kraju i najudobnije. Upotpunila ih je uz kratki sako u šampanj nijansi i udobne patike, a na ovaj način Dragana je postigla savršenu kombinaciju udobnosti i stila.

Na pitanje gde je uzela svaki od komada, ona nam je kratko odgovorila: „Sve je Zara“.

Aleksandar je takođe odabrao ležerni, ali pažljivo kombinovani look, sastavljen od sivih farmerki i bele majice, koji mu je omogućio da zadrži udoban, ali stilizovan autfit. Ključni deo cele kombinacije je maslinastozelena košulja.

Njega smo takođe pitali gde je ugrabio ove komade, što je on kratko prokomentarisao: „Farmerke Replay, majica Trussardi, patike Replay, košulja Scotch and Soda“.

Ono zbog čega su nam se Dragana i Aleksandar posebno dopali, jeste to što su u praksi pokazali kako izgleda kada razumete važnost udobnosti, ali bez žrtvovanja stila. Njihov spoj klasičnih komada sa dozom suptilne originalnosti je pravi primer kako se u dnevnom autfitu mogu spojiti ležernost i elegancija.