Glavni favorit za pobedu bio je hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja, međutim, on je osvojio drugo mesto, dok se na trećem našla Ukrajina. Srpska predstavnica Teya Dora osvojila je 17. mesto.

Od stručnog žirija, ali i publike, Srbija je hrtvaskom predstavniku dala najveći broj bodova, 12, dok je hrvatski žiri Srbiji dao 3, a publika 12, zbog čega je hrvatski influenser "poludeo".
Naime, influenser iz Hrvatske Vanja Fotović izneo je besno svoj stav o glasanju iz svoje zemlje, rekavši:

"Mi, Hrvati, smo neviđene pič** koji su Srbima dali tri boda, tri boda! A Srbi su nam dali 12 poena! Dali su nam 12 poena! Mi smo pi**e neviđene! To ću reći, pa kom pravo, pravo, kom krivo, krivo", rekao je Vanja.

Podsećanja radi, hrvatski žiri je dao jedan bod Kipru, dva boda Švedskoj, tri Srbiji, četiri Francuskoj, pet Luksemburgu, šest Italiji, sedam Ukrajini, osam Irskoj, 10 Sloveniji i 12 Portugalu.

Što se tiče glasova publike iz Hrvatske, jedan bod je dat Švajcarskoj, dva Švedskoj, tri Jermeniji, četiri Estoniji, pet Irskoj, šest Francuskoj, sedam Italiji, osam Ukrajini, 10 Sloveniji i 12 , maksimalnih bodova je pripalo Srbiji.