Naime, kako prenose tamošnji mediji, Ergiz je delovao hladno i smireno kada je u policiji, nakon prijave nestanka svih članova porodice, čuo da su se članovi njegove porodice možda udavili, ali je negirao optužbe za fizičko i psihičko nasilje protiv njih

Kako je "Blic" pisao, Alma i njeno troje dece — dve ćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) — nekoliko sati pre tragičnog čina su izašli u kafić sa Alminom jetrvom, gde su popile kafu a potom se smireno rastale, jetrva ne sluteći kakva tragedija se sprema

Moj odnos sa suprugom je normalan"

Alma je potom sa svoje troje dece skočila u reku Bojanu, dok je ribar pronašao samo telo njene starije ćerke (9), na kom nije bilo tragova nasilja, kako je saopštila policija.

Policija nastavlja potragu za Almom i njeno dvoje mlađe dece, koji su nestali pre 3 dana, a čiji nestanak je prijavio njen suprug Ergis, koji je uhapšen pod optužbom za "nasilje u porodici" i "izazivanje samoubistva", što je on negirao.

Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin - rekao je Arazi policiji.

Pored istrage u reci, nastavlja se i provera sigurnosnih kamera tog područja, kako bi se videlo da li je neko možda uticao na Almu da preduzme ovaj korak.

Potraga telima 39-godišnje majke i njeno troje dece traje nekoliko sati. U potrazi je uključeno 5 istraživačkih grupa koje su pozicionirane od starog mosta na Bojani do Dajča. Upravo se taj perimetar traži. Okolnosti koje su 39-godišnjaka navele na ovu ekstremnu akciju i dalje su nejasne - saopšteno je iz policije..

Most na Bojani se istražuje zbog sumnje da je majka skočila baš odavde u Bojanu.

Pronađeno telo jednog deteta

U zvaničnom saopštenju se navodi da se sumnja da se majka Alma Arazi sa decom udavila u reci Bojani.

Potraga za telima Alme Araz i njeno dvoje dece neće prestati ni u večernjim satima.

Izvori iz policije Skadra obaveštavaju da uprkos mraku zbog večernjih sati potrage neće biti prekidane. Direkcija Skadra angažovala je stanovnike tog kraja koji će svojim čamcima krenuti u potragu.

Podsetimo, policija je uhapsila Arazija zbog nasilja nad suprugom Almom Arazi (39), koja je navodno izvršila samoubistvo sa svoje troje maloletne dece, starosti devet, šest i četiri godine, piše Euronews.al.

Telo njene 9-godišnje ćerke pronašao je ribar u reci Drim, u koju se uliva reka Bojana, dok nadležni u vodama Bojane tragaju za telima majke i još dvoje dece, koji su nestali pre tri dana.

Navodi se Arazi (31) ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog dela "izazivanja samoubistva".

Spekulacije da je Arazi imao aferu

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko meseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji, koji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema rečima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tela svoje ćerke, svoju suprugu opisao kao "mentalno bolesnu" i prema njegovim rečima, mesecima je pila lekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane