- Prošle godine sam prodao stan. Sutradan sam otišao na slavu kod drugara, zaključao vrata i kad sam se vratio imao sam šta i da vidim. Ukrali su mi pare i bubanj, mislili su, verovatno, da ima para i u bubnju pa su ga odneli - objasnio je on za Telegraf.rs

Kako nam je rekao on je prodao stan u Zemun Polju za 19.000 evra, ali neko mu je ukrao taj novac.

Sakrio sam novac iza nekih računa i papira da niko ne zna gde. Bili su forenzičari i polcija. Prošlo je već godinu dana od tada - tvrdi Jurišić.

Onda je prema savetu jednog prijatelja koji mu je pričao da je Perlez prelepo mesto, odlučio da ode tamo. Međutim, sada živi sam i bolestan u kući bez struje i vode.

- Dok sam mogao da plaćam stan ja sam plaćao, ali više ne mogu. Sada mi je jedan drugar izašao u susret i dao mi jedan stan ovde u Perlezu. Tu živim i spavam, šta da radim. Kada biste videli kako to izgleda vi biste se onesvestili, blago rečeno. Iako sam 50 odsto sredio i dalje je to krš, ali on mi je izašao u susret da imam gde da spavam, na tome sam mu zahvalan - kaže bubnjar.

Kako poručuje svaka pomoć bi mu značila.

Podsetimo, Slobodan Jurišić muzikom se profesionalno bavi od 1979. godine.

Studijski rad započeo je sa čuvenim "Mama Co Co" bendom, a u karijeri je, pored mnogih popularnih sastava, bio i član Yu Grupe, benda Dejana Cukića, a studijski se muzikom bavio i internacionalno, najviše u Nemačkoj, gde je i stekao reputaciju "gruvera". Jura je jako poznat po specifičnom načinu svirke i poseduje jedinstvenu tehniku sviranja fank i rok bubnja.