Tokom izlaganja rok novinara Dušana Vesića bila je buka. Bajaga je ustao sa stolice i obratio se ljudima koji su pričom ometali govornika.

"Ja se izvinjavam, stvarno, za ovu ekipu pozadi. Ako možete malo da prekinete da pričate. Ako imate nešto važno da kažete, izađite napolje, molim vas, jer pravite veću buku. Red bi bio da saslušamo šta čovek priča", rekao je Bajaga i dobio veliki aplauz.

"Ako ne zbog mene, onda zbog Bajage", nadovezao se Dušan Vesić.

Nakon obraćanja svih govornik, prisutnima se obratio Bajaga, koji je na početku izvinio zbog buke koje su pravili pojedinci.

"Ja se izvinjavam još jednom. Ova ekipa iz pozadine. Ako imate nešto da pričate, idite pa pričajte, pustite nas samo još malo da kažemo nešto. Je l' mogu da vas zamolim da prestanete da pričate ovde. Evo, blizu je napolje da se izađe, da se popuši cigara ili šta već. Ok, nije da baš hoću atmosferu neku specijalnu, ali je red da se čujemo dobro", rekao je Bajaga.

Inače, Bajaga i Instruktori imaće 21. aprila u mts Dvorani koncert na kojoj će izvoditi pesme sa albuma "Pozitivna geografija", a za ovaj nastup su karte već odavno rasprodate.

Sledeći veliki nastup ovog sastava u Beogradu biće, kao što je poznato, 31. avgusta 2024. godine na Hipodromu. Tada će grupa Bajaga i Instruktori izvoditi sve hitove koji su nastali u njihovoj karijeri, koja traje više od 40 godina