Glavni sudija meča je Pavle Ilić, pomagaće mu Miloš Simović i Nikola Đorović, četvrti sudija je Lazar Lukić. Delegat meča je Igor Uljarević.

U VAR sobi će biti Novak Simović i Uroš Stojković.

Zanimljivo, prethodni 172. večiti derbi je takođe sudio Pavle Ilić.

Zvezda je lider trke sa 77 bodova, Partizan ima 70 bodova, slede TSC sa 60 i Vojvodina i Radnički Kragujevac sa po 50 bodova. Poznato je i da Igor Duljaj neće voditi tim zbog suspenzije, to će činiti Albert Nađ, ali će šef štaba naći način da vodi duel sa distance.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana će voljom žreba sastati u polufinalu Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić", a sada su iz redova FSS-a odredili i termin odigravanje susreta.

Kako je iz krovne organizacije srpskog fudbala saopšteno, duel Crvene zvezde i Partizana u borbi za finale najmasovnijeg takmičenja odigraće se 24. aprila od 19:00 časova.

Takođe, odlučeno je da prvi polufinalni meč u kome će se sastati Radnički iz Kragujevca i Vojvodina počne od 16:00 časova.

U polufinalnim mečevima Kupa Srbije nema produžetaka, ukoliko se utakmice okončaju nerešenim ishodom, odmah će se izvoditi penali.

Branilac trofeja je ekipa Crvene zvezde koja je prošle sezone u finalu savladala Čukarički na stadionu "Rajko Mitić".