Postala je jedna od onih sportistkinja koje su sport zamenile karijerom na "Onlyfans" platformi, jer je shvatila da je u bodibildingu dostigla svoj vrhunac.

Takođe, primetila je svoj lagani finansijski pad i odlučila je da stavi tačku na tu svoju karijeru. Na kraju, ubeđena je da je donela pravu odluku. Ta odluka dovela je do toga da je prikupila preko 600.000 pratilaca na Instagramu, gde sada deli eksplicitan sadržaj.

Već je delila sadržaj u bikiniju i donjem vešu kada nije dizala tegove i odlučila je da se fokusira na to pošto je primetila ogromnu potražnju.

-Danas mogu da kažem da ja, Mari Reis, nikada nisam zaradila, niti bih ikada zaradila, ono što zarađujem danas, radeći kao fitnes model. Moja faza i sportska karijera završila se onako kako sam želela. Cilj mi je bio da ostvarim glavne, i najvažnije, titule u kategoriji u kojoj sam se takmičila, i tako je i bilo. Uspela sam da završim karijeru sportiste, na vrhuncu - rekla je Mari nedavno i dodala:

- Bila sam potpuno svesna da neću moći još dugo da budem uspešan fitnes model. Dakle, kada sam počela da primećujem pad u poslu, a samim tim i pad finansijske strane, počeo sam da razmišljam o drugim mogućnostima, koje bi mogle da kombinuju nešto što sam već radio, a to su fotografije, video snimci, postovi... a što bi i meni moglo doneti dobar finansijski povraćaj.

Nastavila je Mari da objašnjava kako se odlučila za novu karijeru.

- Već sam se fotografisala dosta puta u bikiniju i donjem vešu. Već sam objavljivala mnogo postova na kojima sam pokazivala svoje telo i imala publiku koja je bila zainteresovana za ovakvu vrstu sadržaja. Ukratko, samo sam morala da počnem još malo da senzualizujem. A ono što me je najviše zanimalo, naravno, jeste finansijski prinos.