Hrvatska muzička diva Doris Dragović ove srede je nastupala u zagrebačkom noćnom klubu, a svoj koncert nije uspela da završi. Entuzijastični obožavatelji koji su se te večeri okupili kako bi poslušali jedan od najlepših domaćih vokala ostali su u neverici.

Smiriti ih nije moglo ni lično obraćanje pevačice, koja je sa pozornice objasnila zašto nastup ne može da privede kraju:

"Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo se namestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo hteli, ne možemo dobiti zvuk", obratila se pevačica razočaranoj gomili, pa  je pokušala da ih dodatno oraspoloži a kapela izvedbom refrena pesme "Malo mi za sriću triba".

Izvinjenje očito nije naiplčo na razumevanje publike, a pojedini fanovi ljutito su komentarisali:

"Tri sata se borite, a na bini nikog, da vidimo tu borbu. Je l' tako teško sve odraditi i pripremiti ranije? Zašto nastupi ne mogu početi u neko normalno vreme? Šta fali da počnete oko 22 i do ponoći fajront", kritikovali su kompletnu organizaciju događaja.

O nemiloj situaciji oglasio se i menadžer kluba:

"Kompatibilnost našeg i njihovog sastava nije funkcionisala zbog jednog kabla. U 1 ujutro nismo mogli da pronađemo kabl njihove miksete koji bi spojili sa našom. Proba je bila odrađena i sve je funkcionisalo. Doris je velika profesionalka. Zamolio sam je da izađe na binu i objasni obožavateljima zašto ne može da nastupi. Ona ne peva često te odradi tek osam koncerata u godini. Nažalost, ovaj nije mogla da odradi".