Cijela dvorana je ustala na noge i više od 5 minuta aplaudirala čuvenom sportisti. Toni Kukoč je bio emotivan i poklonio se beogradskoj publici.

Nakon aplauza, popeo sa na scenu, zajedno sa autorom filma "Magična sedmica" Sabahudinom Topalbećirevićem i umjetničkim direktorom Martovskog festivala Dejanom Dabićem.

"Malo sam emitovan, oprostite. Hvala Martovskom festivalu i Bahi, svima zajedno. Ne znam više šta reći. Emocije me uvijek uhvate zbog mog oca, zbog ovakve reakcije. Nakon Bahinog nagovaranja da se film napravi, nakon vaših reakcija, valjda se isplatilo. Vidim ljude koji su tu, koji su veliki dio filma, mojih trenera, mojih saigrača. Hvala vam svima. Vi imate velike zasluge što je moja karijera bila tako dobra", rekao je Toni i dobio ogroman aplauz još jednom.

"Hvala vam što ste došli na ovu premijeru. Ja gledam 100. put, kakva treća premijera. I sada sam je gledao kao da je prvi put. Ako sam bar malo vratio vas u neka vremena, vrlo sam emotivan, i ako vam se dopalo, meni je srce puno", rekao je, između ostalog, autor filma Sabahudin Topalbećirević, koji je takođe nagrađen aplauzom.

Inače, u filmu "Magična sedmica" pored Kukoča su govorili njegova supruga Renata, njegovi treneri Božidar Maljković, Svetislav Kari Pešić, Željko Pavličević, kolege Zoran Savić, Luka Pavićević, Majkl Džordan, Bil Venington, Dino Rađa, Žan Tabak i mnogi drugi.

Kako je najavljeno, ovaj dokumentarac o čuvenom košarkašu biće prikazan i u nedelju od 19 časova u Domu omladine Beograda.

Toni Kukoč je došao na

beogradsku premijeru dokumentarnog filma "Magična sedmica" zajedno sa suprugom Renatom Kukoč. Tu su bili i Zoran Savić, Zoran Moka Slavnić, Vlade Đurović, Vladimir Stanković, Rasim Ljajić, Dragan Kićanović i mnogi drugi.

Toni Kukoč bio je glavna zvezda večeri, a brojni fanovi iskoristili su priliku da se slikaju s njim.