Eizino lepo lice, kaže ona, napravilo je više štete nego koristi njenoj glumi, a od holivudskih reditelja je umesto uloge u filmu dobijala samo reči: "Previše si lepa za ovu ulogu".

"Sećam se da su mi govorili za mnoge projekte da sam 'previše lepa za ovu ulogu ili da sam previše seksi za ovu ulogu'. A onda sam se pitala – pa, šta je onda Margo Robi? Ona je najseksepilnija i najlepša žena koju sam videla u životu. Kako ona može?'"

Ova 34-godišnjakinja je, takođe, priznala da je jedno vreme imala i krizu identiteta, te da je htela da napravi drastičnu promenu svog izgleda.

"Htela sam da obrijem glavu, kako bih sebi povećala šanse za uloge u filmovima", rekla je.

Ipak, Eizina emotivna ispovest nije naišla na podršku šire javnosti. Korisnici društvenih mreža su je javno kritikovali zbog izjava koje je dala gorepomenutom magazinu.

Ne, nije dobijala uloge ne zato što je 'previše lepa', već zato što ne ume da glumi", "Da, baš sam siguran da je to razlog", "Dođavola, trebalo bi samo da popraviš svoje glumačke sposobnosti", "Ja imam ideju zašto nije dobijala uloge u filmovima...", samo su neke od negativnih reakcija na Eizin intervju za magazin "Instajl".