Britanska, a i svetska javnost, pomno prati dešavanja u kraljevskoj porodici, a poslednje teorije zavere o princezi od Velsa, Kejt Midlton, nisu nimalo pozitivne.

Nakon što je saopšteno da princeza ima zakazanu abdominalnu operaciju, više je niko nije video. Njeno poslednje pojavljivanje je bilo za Božić i posle toga kreću jedna za drugom pretpostavke o Kejtinom stanju, za koje se, prema najnovijim informacijama, kaže da je jako krhko, te da je i psihički loše.

Šta smo dosad mogli da vidimo?

Internet je doslovno eksplodirao kada se pojavila loše obrađena fotografija za Dan majki, kojom su pokušali da umire javnost, ali desilo se suprotno. Nakon što su primećene bizarne greške i mnogi pomislili da se radi o fotošopu, objava je odmah povučena, a Kejt se oglasila u pisanoj formi, što i nije izgledalo uverljivo.  Da bi pokušali da ubede javnost kako je sve u redu, Vilijam i Kejt su se provozali automobilom, ali fotografija na kojoj bi trebalo da bude princeza je prilično nejasna i mnoge podseća na Saru Rouz Čolmondeli, navodnu prinčevu ljubavnicu.

Ne čudi da je trenutno stanje princeze od Velsa, kao i sve vezano za njen nestanak prava misterija, a u javnosti je dobilo i naziv Kejtgejt, označavajući novi skandal koji trese Palatu.

Prethodnih dana su se mnogi setili i tragične sudbine princeze Dajane, koju porede sa Kejt, ali posebno je privukao pažnju stari Čarlsov odgovor na Dajanino pitanje zbog čega je vara:

"Neću da budem jedini princ od Velsa koji nikada nije imao ljubavnicu", rekao je tada princ Čarls, a zbog toga su mnogi sve sigurniji u Vilijamovu aferu, za koju još uvek ne postoje dokazi, ali smatraju kako ni on ne može pobeći od "prokletstva princa od Velsa".

Jedino što se zna jeste da se Kejt vraća svojim dužnostima za Uskrs, pa bi tada trebalo da se pojavi pred Britancima i uveri ih da nije u komi i da nije ostavila princa Vilijama, kako kažu pojedine teorije.

U nastavku pročitajte i ostale teorije zavere koje su se širile društvenim mrežama, a vezane su za Kejt Midlton.

  • Kejt Midlton navodno čeka da joj porastu šiške.
  • Kejt Midlton je navodno išla na brazilsko podizanje zadnjice.
  • Kejt Midlton je navodno imala neuspešnu estetsku operaciju.
  • Kejt Midlton je navodno ostavila princa Vilijama.
  • Princ Vilijam je navodno ostavio Kejt Midlton.
  • Kejt Midlton je navodno u komi posle komplikacija tokom operacije.
  • Kejt Midlton navodno godinama boluje od bulimije, zbog čega joj se stanje iskomplikovalo.
  • Princ Vilijam navodno hoće da zameni Kejt Midlton svojom, opet navodnom, ljubavnicom ledi Rouz Hanberi.

Čak je i Instagram dodao upozorenje na spornoj fotografiji, pa tako poruka ispod profila princa i princeze od Velsa glasi: "Izmenjena fotografija/videozapis. Istu izmenjenu fotografiju pregledali su oni koji nezavisno proveravaju činjenice, u drugoj objavi".

Klik na strelicu vodi do te druge objave: "Istu izmenjenu fotografiju pregledali su u drugoj objavi osobe koje proveravaju činjenice. Mogu da postoje male razlike. Nezavisne osobe koje proveravaju činjenice kažu da je fotografija ili slika uređena na način da bi dovela ljude u zabludu, ali ne zato što je to prikazano van konteksta", piše People.

Kensingtonska palata zasad poštuje pravilo koje kaže da u jeku skandala se ne treba oglašavati, ali čini se kako to samo stvara još napetiju atmosferu i dodatno otežava oporavak buduće kraljice.