Gledali smo vrlo efikasan meč od samog početka. I jedan i drugi tim su zadali visok ritam, pa smo gledali zaista odličnu i atraktivnu košarku. I dok je u dresu Partizana dominirao Aleksa Avramović, koji je već tokom prvog poluvremena stigao do 19 poena, a na drugoj je Niko Laprovitola pogađao neke neverovatne šuteve za tri poena.

Sve u svemu, najveća boljka igre crno-belih u tih uvodnih 20 minuta bile su izgubljene lopte, kojih je bilo zaista puno, a iz kojih je Barselona i stigla do prve veće prednosti, koju su crno-beli uspeli da anuliraju agilnijom igrom u defanzivi. U nastavku je to definitivno bio šut sa distance.

Nije pomogla ni blistava partija Alekse Avramovića,koji je dao čak 27 poena uz tri skoka i tri asistencije. Pogodio je četiri trojke iz osam pokušaja, ali samo ga je Zek Ledej pratio sa 16 poena i šest uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani videli smo dobru partiju Nika Laprovitole koji je dao 17 poena uz pet asistencija, pratio ga je Vili Ernangomez sa dva manje, dok je Rokas Jokubaitis ubacio 13 poena, a Džabari Parker12.