Ubrzo nakon proglašenja obratila se novinarima i istakla da joj se tek sležu utisci i da nije potpuno svesna šta se dešava.

"Još uvek ne mogu da verujem. Mnogo sam zbunjena, fenonemanlo se osećam, mnogo sam zahvalna svima koji su glasali. Sve je ovo bilo neočekivano za mene, ali sad mi se sklapaju misli i kapiram šta se zapravo dešava. Nisam još stigla da vidim ko me je zvao. I dalje stojim iza toga da je najveća poruka da možemo sve i nadam se da će to Evropa da prepozna", istakla je Teya Dora.

Iako je važila za jednog od favorita, kaže da nije očekivala pobedu.

"Nisam očekivala. Ljudi su prepoznali, iskrenost, emociju i tu simboliku, koliko je jak naš narod, volela bih da pesma zaživi posle ovoga", rekla je ona.

Ipak, kaže u jednom trenutku je shvatila da je ona može biti pobednica.

Švedskoj?

"Kada mi je Marija (Šerifović) dala 12 poena već sam znala da sam pobedila. Inače, na binu sam izašla sa žvakom u ustima. Baš sam bila zbunjena. Sve ovo je neočekivano bilo za mene. Kada je krenulo glasanje, osetila sam se da sam otišla kući, ali sada polako kapiram šta mi se dešava. Nisam još stigla da vidim ko me je sve zvao", dodala je ona u obraćanju nakon proglašenja pobenika Pesme za Evroviziju.

Dodala je da se nada da će Evropa prepoznati simboliku i značaj pesme. "Ne mora ni da prepozna, ali dovoljno je da zna", rekla je Teya Dora.