Prognoze po kladionicama se menjaju, ali nešto je sigurno, a to je da se Anđela Ignjatović Breskvica nalazi sa svojom pesmom "Gnezdo orlovo" na prvom mestu.

Slede je Teya Dora sa "Ramondom", potom Konstrakta sa numerom "Novo, bolje" i Zorja sa pesmom "Najbolja".

Međutim, Breskvica je srušila sve rekorde, te je za samo dva dana prešla milion pregleda na Jutjubu sa svojim nastupom na "Pesmi za Evroviziju".

Ona je prva u trendingu na pomenutoj platformi, te je ovim brojkama ostavila ostale učesnike daleko iza sebe.

Podsetimo, posle sramnog pokušaja smeštanja Breskvici za "navodno nameštanje pobede" u finalu, oglasila se mlada pevačica brutalnom i jasnom porukom.

Kako je navela, brojne optužbe na njen račun, od "genocidne pesme" do "plaćanja glasova"- imaju jasan cilj.

- Nakon priča i optužbi da mi je pesma "genocidna" i da sam, kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom "plaćenom glasanju" za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu - istakla je ona i dodala:

- Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi, samo neka časno pobedi.