Dukić je odlučio da za narednu nedelju sazove skupštinu SC Višnjik sa jedinom tačkom dnevnog reda – razrešenje direktora Karlovića. Smenu Karlovića treba da potvrdi skupština, a jedini član skupštine je gradonačelnik Dukić.

"Skupština trgovačkog preduzeća SC Višnjik d.o.o. koju zastupa gradonačelnik grada Zadra, pripremiće odluku o razrešenju direktora tog preduzeća Denisa Karlovića. Skupština će biti sazvana iduće sedmice", potvrdio je za Zadarski.hr Ante Ćurković, šef Kabineta gradonačelnika, koji je Jutarnjem listu prosledio izjavu gradonačelnika Dukića

Dukić je odlučio da za narednu nedelju sazove skupštinu SC Višnjik sa jedinom tačkom dnevnog reda – razrešenje direktora Karlovića. Smenu Karlovića treba da potvrdi skupština, a jedini član skupštine je gradonačelnik Dukić.

"Skupština trgovačkog preduzeća SC Višnjik d.o.o. koju zastupa gradonačelnik grada Zadra, pripremiće odluku o razrešenju direktora tog preduzeća Denisa Karlovića. Skupština će biti sazvana iduće sedmice", potvrdio je za Zadarski.hr Ante Ćurković, šef Kabineta gradonačelnika, koji je Jutarnjem listu prosledio izjavu gradonačelnika Dukića.

"Juče smo imali sastanak na kojem smo razgovarali o svemu i to je sve što mogu da vam kažem u ovom trenutku", rekao je direktor Karlović za Jutarnji list.

Tako je skandal oko Dukićeve zabrane koncerta Aleksandre Prijović u Zadru dobio politički epilog, samo nekoliko dana nakon što je SC Višnjik potpisao ugovor sa agencijom koja zastupa Prijovićku i još sedam izvođača koji će nastupiti na Višnjiku u naredne dve godine. Dukić smatra Karlovića direktno odgovornim za medijsku štetu koju mu je nanela objavljivanjem informacije da je lično zabranio nastup Aleksandre Prijović. Međutim, Karlović je rekao da je od gradonačelnika tražio saglasnost za spisak izvođača koji će ove i sledeće godine nastupiti na Višnjiku, među kojima je i Prijović, ali je pre toga samostalno donosio odluke o izvođačima.

Podsetimo, nakon što je u javnost procurila informacija da je gradonačelnik Dukić zabranio nastup popularnoj pevačici na Višnjiku, Dukić je negirala zabranu koncerta, da bi nakon toga ŠC Višnjik ušao u pregovore sa njenom agencijom i zaključio ugovor za nastup u junu pod duplo boljim uslovima za ŠC Višnjik od prethodnih izvođača. Prema podacima agencije Eventim, preko 90 odsto ulaznica za koncert u Zadru već je prodato, piše Zadarski.hr.