Partizan dočekuje IMT u subotu u 21. kolu Superlige. Tog rivala je u jesenjem delu sezone dobio posle velikog preokreta u nadoknadi 3:2 (0:2).

Mislim da ne moram da podsećam navijače Partizana koliko je na „Krovu“ bila izazovna utakmica kada smo posle teške muke osvojili tri boda. Presrećni smo što imamo priliku da igramo na našem terenu koji je u odličnim uslovima. Očekujemo kvalitetan fudbal i Partizana i IMT-a - rekao je Duljaj.

Crno-beli su pomno pratili utakmicu koju je IMT odigrao protiv TSC-a, ali ih rezultat te utakmice koju su Novobeograđani izgubili ne zavarava.

Moj asistent je bio na toj utakmici, znamo da je pri 0:0 IMT imao odličnu priliku da povede tako da nas taj rezultat ne zavarava i ne opušta. Igrači IMT-a zajedno sa kolegom Jandrićem imaju važnu bitku za opstanak, ali taj motiv ne sme biti veći od našeg motiva u borbi za evropsku kartu.

Izvinjenje sudiji Iliću

Trener Partizana se izvinio i Milanu Iliću, sudiji iz Ivanjice, na komentaru po završetku meča Javor - Partizan. - Izvinio bih se sudiji Iliću, pogrešio sam što sam spomenuo familiju. Želeo sam da ga pitam šta bi rekao familiji šta bi rekao kod kuće kako mu je na utakmici bilo, ali me nije saslušao do kraja. Krivo mi je i izvinjavam se, nije trebalo da pominjem familiju - rekao je Duljaj.