"Započnite dan jednim šumećim C vitaminom. Posle 20 minuta, do pola sata, popijte sveže isceđen celerov sok sa jednim limunom, pola kašičice organske kurkume u prahu, pola kašičice organskog đumbira u prahu, jednom kašičicom 'maca' praha. U sve to stavite malo mlevenog bibera, ljute mlevene paprike i malo himalajske soli kako biste aktivirali i pojačali dejstvo napitka. Sve to promešajte i popijte", započela je.

Ukoliko nemate celerov sok, počnite dan sa mlakom vodom i nekoliko kapi limuna. U to, takođe, možete da dodate gorespomenute začine.

"Posle 20 minuta možete doručkovati ili popiti omiljenu kafu, ali bez dodatka šećera, a pogotovo mleka. Trudite se da kafu ne pijete sa mlekom. Ako možete, tu kombinaciju izbegavajte u potpunosti", napisala je.

Pored ishrane, redovna fizička aktivnost je takođe bitna za dobar izgled.

"Ne zaboravite da se krećete. Svaki drugi dan je poželjan rad sa tegovima ili vežbe sa težinom vašeg tela 50 minuta i 10 minuta smirenog i koncentrisanog istezanja mišića. Kardio-trening obavezno posle treninga, najmanje 20 minuta na traci ili biciklu", nastavila je.

Kada ne vežbate u teretani, trebalo bi, kaže pevačica, da šetate najmanje sat vremena. Alternativa je plivanje ili trčanje.

Takođe, Emina praktikuje kupanje hladnom vodom, jer, kaže ona, hladna voda aktivira organizam, pomaže nervnim ćelijama da se oporave i podstiče cirkulaciju.