U objavi je podelila sliku na kojoj se nalazi između Bena i dobitnice Gremija, Dajane Voren. Taj post je sada izbrisan, ali ga je sačuvao TMZ i može se videtiOVDE.

"Sjajna slika mene i Bena Afleka i Dajane Voren pre mnogo godina“, napisala je Britni

"On je tako neverovatan glumac. Zar sam zaboravila da pomenem da sam te noći poljubila Bena... Iskreno zaboravila sam... To je ludo! Kad bih samo mogla da vam ispričam priču koja se desila pre toga! O moj Bože, ja sam Gossip girl! Pssst, zaboravila sam", napisala je uz nasmejane emodžije.

Vest je iznenadila mnoge fanove jer je fotografija snimljena u leto 1999. kada su Ben i Britni navodno izlazili sa drugim ljudima. Ben je u to vreme izlazio sa bivšom, glumicom Gvinet Paltrou, a moguće je da je Britni izlazila sa Džastinom Timberlejkom kada su počeli da se zabavljaju te godine.

Pročitajte još:

Britni Spirs se javno izvinila Džastinu Timberlejku

Oglasila se žena kojoj je Britni Spirs uništila brak FOTO

Britni Spirs potpuno gola FOTO

Obožavaoci su poludeli zbog ove objave i veruju da je uznemirila Dženifer Lopez, Benovu suprugu.

"Džej Lo će zadaviti Britni Spirs posle objave ljubljenja Bena Afleka!!!“, napisao je jedan.

"J.Lo će sledeće ukrasti Britnine vokale ako tako nastavi“, napisao je drugi.

"Mislim da je ovo nepoštovanje jer je Džej Lo "prati" i ja lično ne bih volela da vidim drugu ženu na Instagramu koja kaže da je imala aferu sa mojim mužem“, napisala je jedna žena.

"Da, ne znam u šta da verujem. Ben je nekada bio prilično divlji, a Britni je čudna", stoji u komentaru.

"Sve što znam je da je Džej Lo zgodna i da se Ben verovatno družio sa svakom slatkom glumicom i pop zvezdom, ako je suditi po ovome. Nadam se da je Bennifer 2.0 dobro", rekao je jedan korisnik društvenih medija.