Sekretar GO SNSD  Bojan Savić izjavio je da ova odluka dolazi nakon što je starim odbornicima naloženo da se odreknu mandata, jer istovremeno obavljaju i direktorske funkcije u preduzećima.
 
- Dva odbornika, Željko Grebić i Slaviša Mastilo položiće zakletvu već na sutrašnjoj sjednici Skupštine grada, dok je procedura za Tatjanu Perić u toku – naveo je Savić
Grebić je istakao da će Klub odbornika SNSD-a u narednom periodu, kao i do sada, podržati sve dobre inicijative, od opšteg interesa za građane, bez obzira ko je njihov predlagač.
 
- Kao što znate, Klub odbornika SNSD je prošle godine podržao 93 odsto inicijativa Grada Bijeljina. Nastavićemo da podržavamo ono što je dobro, a ono što je loše, ne. Već sutra, mogu da najavim, daćemo glas za kratkoročno zaduženje Grada za izmirenje štete građanima nastale u olujnom vremenu, u iznosu od 1,1 milion KM, iako smatramo da je taj novac mogao biti obezbijeđen iz redovnih budžetskih sredstava. S druge strane, zahtijevaćemo da znamo konkretna imena i visinu nastale pojedinačne štete – istakao je Grebić
On je naglasio da se kao odbornik i šef Kluba SNSD-a u gradskom parlamentu neće baviti visokom politikom, nego lokalnim problemima zajednice u kojoj živi. 
 
Željko Grebić je diplomirani inženjer-master drumskog saobraćaja, zaposlen u Autoputevima Republike Srpske, Slaviša Mastilo ekonomista zaposlen u Fondu za dječiju zaštitu, dok je Tatjana Perić diplomirani menadžer zdravstvene zaštite i diplomirana medicinska sestra, zaposlena u Domu zdravlja Bijeljina.