Haris i Melina iz braka imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a njihova naslednica jako je popularna na društvenim mrežama

Đina je jednom prilikom pre tri godine ispričala da njeni roditelji ne spavaju u istim sobama, što je tada izazvalo buru na mrežama.

"Priča po lajvovima kako Haris i Melina spavaju u odvojenim sobama. Ne razumem kako može toliko intime da iznosi javno", glasi jedan od komentara na Tviteru.

Da podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Vila na Senjaku ostaje Melini

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

Ovo je kuća od 2.000.000 evra na Senjaku koja će pripasti Melini Džinović, kako navodi Blic.

Inače, ćerka Harisa i Meline Džinović podelila je atmosferu iz vile na Senjaku.