Naime, 77-godišnji bivši američki predsednik bezbrižno je šetao gradom, pio kafu i pozdravljao prolaznike.

U međuvremenu je osvanuo snimak Klintona koji je preplavio društvene mreže. Nekoliko sati pre nego što je kontroverzna lista izašla u javnost, Klintona su novinari upitali šta misli o optužbama da je povezan sa Epštajnom. Na postavljeno pitanje, Klinton je podigao glavu i, posle zagonetnog, širokog, čini se ironičnog osmeha koji je zaintrigirao mnoge, rekao da "misli da su dokazi jasni”. Bivši američki predsednik nastavio je da sa osmehom daje autograme i ignorisao je prethodno postavljeno pitanje.

Ovaj video izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Njegovo lice govori sve“, glasio je jedan komentar na mreži X (Twitter).

"Bil Klinton je serijski silovatelj koji je takođe umešan u Epštajnov lanac pedofilije. Hilari Klinton, žena koja je ponosno udata za njega i koja ga brani do danas, iskoristila je izraelski lobi da promoviše propagandu zločina masovnog silovanja. Nemaju stida", piše u komentaru ispod snimka.

"Smeje se jer zna da će se izvući – napisao je drugi korisnik, dok su neki podsetili i na skandal iz devedesetih, pominjući kako se "izvukao sa Monikom Levinski, a sada će se izvući i sa ovim". Pored toga, nazivali su ga i "višestrukim prestupnikom".

Podsetimo, prema poslednjim informacijama, Johana Sjoberg, svedok na suđenju u vezi sa Epštajnom, rekla je tokom svedočenja da joj je ozloglašeni predator jednom rekao da Klinton voli mlade devojke. S druge strane, kada je Epštajn optužen za trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije 2019. godine, Klinton je rekao da ne zna ništa o ovim zločinima, a njegov portparol Angel Urenja rekao je u sredu za Business Insider da se od tada ništa nije promenilo.