Sva glavna gradska središta poput tržnih centara, restorana i kafića ukrašena su jelkama i bajkovitim lampicama, koje stvaraju prazničnu atmosferu, dok su prateće aktivnosti, restorani i hoteli prepuni zabave za vašu porodicu i prijatelje.

Niz restorana, hotela i odmarališta spremni su za praznični beg i mnoštvo porodičnih aktivnosti, zbog čega je Dubai idealna destinacija za proslavu ovog čarobnog doba godine.

Gastronomski užitak za Božić i Badnje veče

Ako želite da provedete nezaboravno Badnje veče, za trpezom punom ukusnih jela i vrhunskom ponudom pića - razmislite o hotelu "Grand Creek Harbor". Pored lokacije koja nudi zadivljujući pogled na svetla Dubaija, Badnje veče provedeno ovde ostaće vam u sećanju i zahvaljujući jedinstvenom prostoru u kome svaka trpezarijska oblast hotela ima drugačiji stil.

Uz zabavu uživo, hotel nudi i nezaboravan gastronomski užitak sa menijem od četiri jela - svi sa božićnom tematikom. Od pečenih pačijih prsa do slatkiša od čokolade sa lešnicima.

Božićnu atmosferu možete da oživite i 25. decembra tokom organizovanog božićnog ručka na istom mestu, uz živahni branč i senzacionalan švedski sto. Prepustite se međunarodnim kulinarskim zalogajima kao što su suši, ostrige i sočno meso sa roštilja, kao i druga božićna jela, poput pečene ćuretine i rižota. Da zabava bude za celu prodicu, ceo događaj pratiće energična muzika uživo smeštena na spratu predvorja hotela.