Vanda se nalazi u bolnici u Argentini zbog testova, a kako su preneli argentinski mediji, izgleda da zanosna brineta ima leukemiju.

Bivša žena Maura Ikardija je u bolnicu primljena u sredu zbog jakih bolova u želucu, a testovi krvi nisu bili dobri.

Prvi testovi nisu upućivali na tešku bolest, ali je onda u petak prevezena u "Sanatorio de Los Arcos", gde su opet odrađeni testovi, a vesti nisu bile dobre. 

Horhe Lanata, argentinski novinar, preneo je da je reč o leukemiji, a bivši suprug lepe Vande odmah je obavestio svoj klub i odložio dolazak, te istakao da želi da bivšu ženu prebaci u Italiju zbog daljeg lečenja. 

Ikardi rasplakao Vandu pred kamerama: Ostavio je bez teksta potezom o kojem bruji planeta /VIDEO/

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi i Vanda Nara ponovo su dospeli u centar zbivanja. Nakon što su se rastali i stavili tačku na brak, još jednom su iznenadili javnost time što su se poljubili u javnosti i to pred kamerama.

U jednom šouu "MasterChef" u Buenos Ajresu, koji vodi Vanda, pojavio je Ikardi iznenadivši je, ali i time što je poljubio i otišao s scene, dok je ona zaplakala.

Momentalno su počele spekulacije da su rešili probleme i da su ponovo zajedno, što još uvek nije potvrđeno, ali ovakav događaj je tako nešto najavio.

Vanda i Mauro su bili preko deset godina zajedno, još iz vremena kada ju je Ikardi "preoteo" bivšem saigraču i prijatelju Maksiju Lopesu, s kojim ima decu argentinska starleta.

Dugo je ljubav cvetala, a onda je otkriveno da ju je Ikardi varao sa jednom manekenkom, da bi se i Vanda pojavila u krevetu jednog repera kada su usledile varnice.

Činilo se da su stavili tačku na vezu, ali su se izgleda još jednom pomirili...