U ovom periodu započeli smo izgradnju tri predivna objekta u Bijeljini - apart hotel Krug i stambene zgrade u ulici Svetozara Markovića i Jevrejskoj ulici.
Naš prvi projekat, apart hotel Krug će svima ponuditi savršen luksuzan smještaj i vrhunsku uslugu u restoranu na krovu hotela i našem modernom fitnes centru.

Naša dva stambena objekta koja su u izgradnji nude kupcima funkcionalne i kvalitetne stanove od 32 do 75 m2. Ugradnjom materijala višeg kvaliteta u odnosu na konkurenciju dugoročno gradimo brend kompanije koja kupcima nudi ono što za svoj novac zaslužuju. 


I tu nismo stali. Od 2024. godine na zemljištu površine 4000 m2 počinjemo gradnju novog objekta u Račanskoj ulici.


Impresivan objekat od preko 13.000 m2, sa 108 funkcionalnih stanova različitih pobršina i velikim, specifično lijepim, terasama i velikim staklenim površinama, biće sigurno najreprezentativniji projekat u našem gradu.Uskoro će svi zainteresovani na našoj web stranici i moći iskazati svoju zainteresovanost radi buduće rezervacije stanova.

Ponosni smo na to što smo svojim radom, kvalitetom i profesionalizmom stekli povjerenje naših kupaca i klijenata i postali njihov pouzdan partner u svemu što radimo.

Želimo svim našim kupcima i partnerima zahvaliti na ukazanom povjerenju i nadamo se da ćemo i dalje nastaviti graditi naš zajednički odnos povjerenja.

Kontaktirajte nas i uvjerite se sami zašto smo mi Vaš pouzdan partner.

Vaš SKY TEAM doo
+387 65 485 672
www.skyteam.ba
office@skyteam.ba