Takmičenje sve tri večeri možete gledati na prvom programu RTS-a, kao i na Jutjub kanalu "RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal", od 21 čas.

Kroz sve tri takmičarske večeri na glavnoj sceni gledaoce će voditi glumac Milan Marić i Dragana Kosjerina, a u takozvanom grin rumu sa takmičarima će se družiti Kristina Radenković i Stefan Popović.

22.02 - Sedmi se predstavio Luka Blek pjesmom "Samo mi se spava". Pjesmu izvodi i na srpskom, ali i na engleskom jeziku, a njegov nastup posebno je raspametio publiku.

21.59 - Sljedeći se predstavio Filip Žmaher pesmom "Čujemo se sutra".

21.55 -  Šesti nastupa Filip Baloš sa pjesmom "Prvi plan, drugi san".

21.51 - Nastavlja se takmičarski dio, peti po redi nastupa Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranja sa pjesmom "Cvet sa Istoka".

21.39 - Stefan i Kristina se javljaju iz "green room-a". Stefan otkrio da je bio uplašen nakon saznanja da se Kristina povrijedila na skijanju. Prvi takmičarksi par Mattia, koji je inače srpski zet i njegova partnerka Angelina otkrili su kako je nastala njihova numera.

21.35 - Na scenu je izašla Tijana Dapčević i predstavila se pjesmom "Kad smo sami". Vatreno crvenim kostimom Tijana je publiku bacila u delirijum.

21.32 - Treća po redu je najmlađa takmičarka na ovogodišnjoj "PZE", Nađa sa pesmom "Moj prvi ožiljak na duši".

21.28 - Drugi po redu je Adem Mehmedović, koji je samo nekoliko sati prije početka "PZE" završio u Urgentnom. Predstavio se pjesmom "Osmeh".

21.25 - Večeras "led probijaju" duo Mattia Zanatta i Angela sa numerom "Novi svet".

21.20 - Iz "green room-a" javili su se Stefan Popović i Kristina Radenković, koja se poslije teške nezgode na skijanju večeras prvi put pojavila pred kamerama.

21.18 - Posebnom porukom Marić i Kosjerina otvorili veče - poželjeli "mir Evropi".

21.15 - Nakon Konstraktinog nastupa domaćini "PZE 2023" otvorili su večerašnje prvo polufinalno veče i poželjeli "dobrodošlicu" publici kraj malih ekrana.

21.09 - Ceremoniju je revijalno otvorila prošlogodišnja predstavnica Konstrakta, izvela je novu pesmu.

21.06 - Počelo je prvo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju".

Ovo su kompozicije u prvoj polufinalnoj večeri:

Novi svet - Mattia Zanatta

Osmeh - Adem Mehmedović

Moj prvi ožiljak na duši - Nađa

Kad smo sami - Tijana Dapčević

Cvet sa Istoka - Stefan Zdravković

Od jastuka do jastuka - Stefan Maljković Shy

Vremenska zona - Bend "Hercenšlus"

Presidente - Savo Perović

Iza duge - Igor Stanojević

Nedostupan - Boris Subotić