Prilikom glasanja odbornici SNP-a su bili uzdržani dok su odbornici koalicije DPS-SD glasali protiv iz principijelnih razloga, kazao je odbornik te koalicije Vidoje Tomčić.

"2018. godine kada su birani funkcioneri naše parije u Skupštini, jedino su Demokrate bili protiv dok su ostali odbornici iz opozicije bili uzdržani i zbog toga ćemo i mi biti protiv", kazao je Tomčić.

Tomčić je kazao i da to što kandidat ima srednjoškolsko obrazovanje ne šalje se dobra poruka mladima odnosno da je važno samo pozicioniranje u partiji.

Predsjednik Opštine Radoš Žugić, odgovarajući na primjedbe opozicije istakao je da "dosadašnji građanski aktivizam i radni učinak na skijalištu Savin kuk Šljivančanina čine kredibilnim kandidatom za obavljanje funkcije podpredsjednika Opštine".

Nakon izbora, Skupštini se obratio Darko Šljivančanin.

"Čast mi je da budem dio tima koji će voditi Žabljak nekim novim stazama, tima koji će Žabljak graditi kao bolje mjesto za život, tima koji će Žabljak stvarati kao prepoznatljivu turističku destinaciju, zahvalnost i vama koji ste glasali drugačije jer je obaveza svih nas sa stvaramo Žabljak kao grad bez podjela, grad u koji će se dolaziti i grad u kojem će se ostajati", zaključio je Šljivančanin.

Na sjednici je imenovana Opštinska izborna komisija a za predsjednika komisije ponovo je izabran dosadašnji predsjednik Božo Tomčić, prenosi "RTCG".