"Ja imam neke svoje planove i želje, ali sam ipak to sve predale u Božije ruke, tako da neka buda kako on planira. Svaki dan se zahvalim i pomolim, to je najbitnije", kazala je ona.

Da se najbolje i najljepše stvari dešavaju baš onda kada ih najmanje očekujete potvrdila je i Mina koja za sebe može da kaže da je izuzetno srećna i zadovoljna žena.

"I stvarno kada sam ja digla ruke od svega i rekla baš me briga, tada je došlo sve na svoje. Ja ne razmišljam, nego živim život svaki dan, ne kao poslednji, ali živim svaki trenutak", objasnila je, a to je i potvrdila jednim potezom u Grandovoj emisiji.

Iako je dugo čekala da publici prezentuje baladu pod nazivom "Baš me briga" u jednom momentu, potpuno neplanirano, odluča je da to uradi baš na sceni Granda.

"Čekala sam Dejana Milićevića da uradimo spot, ali sve se odlagalo i odlagalo. Ja planiram, ono ispadne nešto drugo i zato sam rešila ovde da je predstavim", rekla je Mina u "Grand paradi" i otkrila da je pjesmu napisao niko drugi do Saša Matić.