Potvrdili su to za "Nezavisne novine" izvori bliski istrazi, koji podsjećaju da je  Mladen u septembru 2018. godine danima bio zvijezda društvenih mreža u gradu na Vrbasu, ali i šire.

On, podsjetimo, tada nije imao vozačku dozvolu, zbog čega se vjerovatno i nije zaustavio na policijski znak "Stop" u banjalučkoj Aleji svetog Save i počeo je da bježi.

"Policajci su mu, tokom potjere, rotacijama signalizirali da stane, ali je on nastavio da vozi. Na raskrsnici ulica Gajeva i Đure Dančića krenuo je prema Gradskoj tržnici i to pješačkom stazom, a zatim i stepenicama kroz Gradsku tržnicu i sve to snimili su prolaznici, te se snimak potjere munjevito raširio na internetu", podsjeća izvor "Nezavisnih novina".

Ubrzo ga je policija stigla u Ulici Isaije Mitrovića, te su utvrdili da u organizmu ima 1,18 g/kg alkohola. Potjeru od prije četiri godine možete da pogedate u videu na kraju teksta.

Kako napominju izvori "Nezavisnih novina", Mladena je noćas prijavio njegov dvadesetjednogodišnji brat B.B.

"B.B. je prijavio da ga je brat išamarao u banjalučkom naselju Debeljaci, a potom mu zapalio i vozilo, te pobjegao", kažu naši sagovornici.

Kada su, prema riječima naših sagovornika, policajci stigli na mjesto obračuna, zatekli su i požar na vozilu suzuki.

Po dolasku policajaca, utvrdili su da je otac ovih mladića ugasio požar. Policija utvrđuje ostale okolnosti incidenta koji se noćas dogodio.

Povezane vijesti: 

Banjalučki "kaskader" završio u britanskim medijima