Frizerka je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu svedočila o poremećenom odnosu između Zorana i Jelene, navodeći da joj se pevačica u više navrata žalila da je omalovažavana od strane supruga koji joj je govorio da je debela i ružna.

„Bila sam Jelenin frizer, poznajemo se 10-12 godina unazad, nismo ispijale kafe, ali mi je Jelena bila nešto više od mušterije“, rekla je ona svojevremeno.

Ispričala je da ju je Zoran uvek dovozio u salon, a nekad čak i ostajao u lokalu.

Ponekad bi ostavio njih dve i otišao, ali bi je onda zvao po 10 puta govoreći joj da požuri, pitao je kada će da završi. Često se događalo i da dođe u salon i čeka da završimo. Jana je uvek bila s Jelenom, znam da je pokojna Zorica čuvala Janu do godinu dana pred smrt, kada više nije mogla jer se razbolela, ali takođe znam i da dete nije htelo da ostane kod Zoranovih roditelja i mislim da su je na kraju upisali u privatni vrtić. Koliko ja znam, Jana nije htela da ostaje ni sa Zoranom, već je uvek bila s Jelenom", rekla je ona i dodala da je Jelena imala loš odnos sa svekrom, Vladimirom Marjanovićem.

"Stalno se svađala sa svekrom, nije bila u najboljim odnosima sa Zoranovim bratom, s tim što je za svekrvu govorila da je žena ok i da od njih trojice - Zorana, Vladimira i Miloša, ne sme da pisne", rekla je ona i dodala:

Jelena mi je rekla da joj je dosta svega i da je Zoran omalovažava i ponižava. Vređao ju je i govorio joj da je kao tetka, da je debela i da ne zna da se obuče. Ipak, strah od Zorana ju je sprečavao da ode iz te kuće“, ispričala je Gemovićka u tužilaštvu.

Podsetimo, Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, osuđen je u petak u Višem sudu u Beogradu na 40 godina zatvora.