Meni je kao čovjeku žao što je do svega ovog došlo. Međutim, smeta mi i politizacija našeg privatnog sukoba, a kao što se nikada nisam krio iza bilo koga, tako neću raditi ni ovoga puta.
Pozivam institucije Republike Srpske da odrade svoj posao i da valjano utvrde šta se zaista desilo, te da pravično odgovara svako za svoja (ne)djela.
Učesnik sam Otadžbinskog rata, privrednik koji živi od svog rada i izdržava porodicu punih 30 godina, a u politici sam prije svega da pomognem onima kojima mogu i koliko mogu. 
Zbog toga još jednom pozivam uvaženog kolegu Trninića da ne zloupotrebljava naš privatni sukob u političke svrhe, jer naš sukob niti je bio u Skupštini grada, niti ima bilo kakve veze sa politikom. Način na koji je saopštenjem pokušao javnost dovesti u zabludu govori o njegovim pravim motivima. 
Ponoviću da pozivam institucije Republike Srpske da odgovorno obave svoj posao i sankcionišu svakog onako kako je zaslužio. Uostalom, ako je najveći problem društva sukob uvaženog kolege Trninića i mene, onda ovo društvo i država i nemaju nikakvih problema. A neće biti da je tako... stoji u saopštenju za javnost Radoslava Đokića
BijeljinaLive