Na pitanje Srne da prokomentariše najnovije napade na djecu predsjednika Srbije upućene putem društvenih mreža, Dodik je odgovorio da su to monstruozna ponašanja koja prelaze svaku granicu tolerisanja i da je obaveza policijskih organa da što hitnije reaguju i otkriju te primitivce.

"Porodica je svetinja za svakog normalnog čovjeka, a posebno djeca. Nijedno dijete ne smije da bude izloženo ovakvim napadima, uvredama, kletvama i napad na njih je najniži i najprimitivniji potez", naglasio je Dodik.

On je istakao da ti koji se kriju iz lažnih naloga na društvenim mrežama i upućuju prijetnje i kletve nedužnoj djeci samo pokazuju kolike su kukavice i monstrumi.

"Politička mržnja ne preza ni od napada na djecu i ovo nije prvi put. Takvo ponašanje je za svaku osudu i uvjeren sam da je cjelokupna javnost zgrožena. Obaveza svih institucija je da uredi tu oblast i da se reguliše zakonom korišćenje društvenih mreža. Očigledno je da je krajnje vrijeme da se za bolesne umove nađe lijek i da prestanu da truju javni prostor", poručio je Dodik.