Takva je Kompanije Dragstes iz Crnjelova. Nedavno je obilježila 40 godina postojanja i postala je prepoznatljiv brend na teritoriji kompletne Republike Srpske.

Dragstes trenutno posjeduje 10 benzinskih pumpi .Tri su locirane na širem području Bijeljine,ali po riječima vlasnika Steve Lazića biznis je potrebno širiti i nadgrađivati čime se nezaposlenim pojedincima otvara prilika da zasnuju radni odnos.

-U fazi izgradnje je nova benzinska pumpa na Pavlović putu ,koja će biti moderno opremljena kako bi klijenti imali maksimalan ugođaj tokom obavljana uobičajenih radnji. Dragstes benzinske pumpe decenijama unazad pružaju više od same prodaje goriva.Riječ je o pravim multifunkcionalnim objektima  koji svojim potrošačima nude vrhunske proizvode i usluge.Nova benzinska pumpa na Pavlović putu ni po čemu neće zaostajati u odnosu na postojeće.-riječi su Steve Lazića.

Osim nafte i naftnih derivata,na benzinskim pumpama Dragstes potrošačima su na raspolaganju restorani i prodavnice u kojima se mogu odmoriti od puta, uživati u bogatoj ponudi hrane i pića i prijatnom ambijentu. Niz dodatnih usluga koje potrošači mogu obaviti prilikom posjete stanici uštedjeće im vrijeme a samim tim i novac. Posebnu pažnju Dragstes tradicionalno pridaje higijeni objekata i toaleta.

Podsjećamo da se preostalih sedam benzinskih pumpi kompanije Dragstes nalaze na sljedećim lokacijama: Gradiška-Rovine, Romanovci, Laktaši, Slatina, Šešlije, Brčko i Šamac.

BijeljinaLive