Jutro će biti hladno sa mrazom, uz minimalnu jutarnju temperaturu vazduha od minus devet do minus četiri, na planinama od minus 13, te na jugu od minus dva, a najviša od minus dva stepena Celzijusova, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i dalje oblačno, u južnoj polovini zemlje sa slabim, lokalno i umjerenim snijegom, kojeg će biti i u niskoj Hercegovini, dok će u sjevernoj polovini zemlje biti suvo.

Duvaće umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus 19, Kalinovik minus devet, Ivan sedlo minus sedam, Sokolac i Han Pijesak minus šest, Drinić i Čemerno minus pet, Mrkonjić Grad i Gacko minus četiri, Nevesinje, Srebrenica, Bugojno, Jajce, Livno i Sarajevo minus tri, Bijeljina, Ribnik, Šipovo, Gradačac, Sanski Most i Tuzla minus dva, te Novi Grad, Rudo, Srbac, Bihać i Drvar minus jedan stepen Celzijusov.

U Banjaluci, Prijedoru, Bišegradu, Doboju, Foči, Zvorniku i Zenici u 13.00 časova izmjereno je nula, a u Bileći tri, Mostaru četiri, te Neumu i Trebinju šest stepeni Celzijusovih.