"Krunu uspješnog poslovanja jedne od najvećih institucija Republike Srpske predstavlja treći put zaredom pozitivan izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske bez ijedne preporuke", ocjenjuju u Fondu.

Među uspjesima se ističu rezultati ostvareni u rješavanju o pravima i smanjenju rokova vođenja upravnih postupaka, ažuriranju matične evidencije, uštedama u svim segmentima poslovanja, unapređenje poslovanja kroz ekonomičnost i efikasnost, poboljšanje kvaliteta pruženih usluga i uspješna borba protiv svih prevarnih oblika u procesu ostvarenja prava na penziju.

"Nastavljen je i pozitivan trend poboljšanja strukture korisnika prava i kadrovske strukture zaposlenih, kao i stepen zadovoljstva korisnika usluga", navodi se u saopštenju Fonda PIO.

Povodom 28. juna - Dana službe, najistaknutijim pojedincima za ostvarene rezultate i doprinos u radu Fonda PIO dodijeljene su prigodne zahvalnice, a kao najbolja filijala u pogledu ostvarenih rezultata, po peti put, priznanje je dobila filijala Trebinje.