Prijavama ekipa iz Slovenije , Ukrajine, Brazila, Litvanije i cijelog regiona ( Srbija, Crna Gora, Hrvatska i BiH ) ovaj ,,tour” dobija karakter medjunarodnog turnira koji će prikazati najkvalitetniju odbojku ovog ljeta koju možemo vidjeti u našoj Republici Srpskoj, a vjerovatno i na Balkanu! 


Turnir u će imati bogat nagradni fond ( 1.mjesto 1.000€ / 2.mjesto 500€ / 3.mjesto 200€ ) i nema sumnje da će ekipe biti silno morivisane .
Ovom prilikom bih se zahvalio svim sponzorima koji su pomogli naš projekat  , jer bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće.
Posebno bih se zahvalio našem pokrovitelju, predsjedniku Republike Srpske gospodinu Miloradu Dodiku, zlatnom sponzoru firmi Bet Ole, našem ministru trgovine i turnizma Republike Srpske gospodinu Denisu Šuliću, direktoru Autoputeva Nedeljku Ćoriću, dekanu Pedagoškog fakulteta prof.dr Daliboru Steviću  i svim ostalim sponzorima koji su prepoznali najkvalitetniju odbojkašku priču u našoj državi.
Očekujemo da ljubitelji odbojke ispune tribine na sportskim terenima OŠ ,,Sveti Sava” , jer sve ovo radimo radi publike  i  promocije jednog od najljepših olimpijskih sportova! 🏐🌅
Nagradni fond je najveći u istoriji turnira u našoj državi, organizacija će biti podignuta na viši nivo u odnosu na prethodne godine , tako da vas zaista očekuje pravi spektakl!!!
Finalni mečevi će se uživo prenositi na portalu Moja Bijeljina i web stranici Meb.Events.
Vidimo se na pijesku 🏆