29.4 C
Bijeljina
субота, јул 27, 2024
NaslovnaVijestiHronikaDivljao na cesti: Bišćanin kažnjen jer je ugrozio druge učesnike u saobraćaju

Divljao na cesti: Bišćanin kažnjen jer je ugrozio druge učesnike u saobraćaju

Datum:

spot_imgspot_img

Bišćanin H.I. (29) kažnjen je u nedjelju kada je na području Bihaća vozeći BMW naglim prelaskom iz jedne u drugu saobraćajnu traku ugrozio druge učesnike u saobraćaju, kao i pješake koji su se nalazili na pješačkom prelazu.

Kako je saopštio MUP USK, Policijskoj stanici Bihać su se obratili brojni građani koji su prijavili pomenutog vozača navodeći da vozač, između ostalog, automobilom stvara veliku buku uz škripu guma.

„Nakon što je opasnom radnjom svojim vozilom ugrozio druge učesnike u saobraćaju vozač se udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu“, istakli su iz MUP-a USK.

Kako bi utvrdili identitet vozača, pripadnici policije pregledali su video-nadzor koji pokriva ulice kojima se kretao H.I.

„Uvidom u video-nadzor utvrđeno je da se radi o putničkom motornom vozilu BMW, registrovan na lice inicijala H.I. (29) u Bihaću, gdje i nastanjen, koji je nedugo potom od strane patrole policije Policijske stanice Bihać, pronađen i sa njim je obavljen razgovor te mu je zbog počinjenog prekršaja uručen prekršajni nalog za učinjeni prekršaj“, naveli su oni.

Iz MUP-a USK zahvalili su se građanima na dojavi, te ih pozvali da i u buduće prijave nesavjesne radnje pojedinaca koje ugrožavaju tuđe živote.

Vozačima još jednom skrećemo pažnju da su dužni pridržavati se saobraćajnih pravila i propisa, a da će oni nesavjesni koji svojim bahatim ponašanjem i radnjama ugrožavaju svoj kao i tuđe živote biti identifikovani i sankcionisani“, stoji u saopštenju.

Povezane vijesti

Sve je sravnjeno sa zemljom: Izbio najveći požar u istoriji države

Više od 130 objekata uništeno je upožaru u Kaliforniji,...

U BiH danas sunčano, dnevne temperature do 37 stepeni na jugu zemlje

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro, a...

Dijasporu ne zanimaju lokalni izbori u Bosni i Hercegovini

Broj birača registrovanih za glasanje van BiH i putem...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име