29.4 C
Bijeljina
субота, јул 27, 2024
NaslovnaVijestiHronikaNenad je kao kobac kružio oko kuće ženinih roditelja naoružan do zuba:...

Nenad je kao kobac kružio oko kuće ženinih roditelja naoružan do zuba: Policija ga sprečila u jezivoj nameri

Datum:

spot_imgspot_img

Nenad S. (37) iz Beograda koji je uhapšen u nedelju u 9 časova ujutru, zbog nasilja u porodici i oružja danas će biti saslušan u tužilaštvu,

Tog dana rano ujutru policiju je pozvao muškarac koji je rekao da je zet pretio njegovoj sestri da će je ubiti kao i celu njenu porodicu. On je, nezvanično, rekao da se Nenad uputio ka beogradskom naselju Zuce gde se nalazi njegova porodica i da strahuje sa živote svih ljudi.

Zbog Nenadovih pretnji da će „ubiti ženu, njene roditelje, šuraka i njegovu porodicu“ nekoliko timova policije krenulo je u potragu za nasilnikom. Za svega nekoliko minuta on je uhapšen, a policija je kod njega našla pištolj sa oko 30 metaka.

Da zlo bude veće u kući gde živi sa suprugom i ćerkom od dve godine pronađene su tri poluautomatske puške, veliki broj metaka i gasni pištolj.

Kako „Telegraf.rs“ saznaje, supruga čoveka koji je pozvao policiju rekla je inspektorima da je iz dvorišta gde živi videla osumnjičenog Nenada kako prolazi automobilom i gleda u njihovo imanje. Srećom da nešto učini sprečila ga je policija.

Nenad S. oružje je držao u kući i nije imao dozvolu.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Voždovac u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, uhapsili su N. S. (37) zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, pretio supruzi da će ubiti njene roditelje, nakon čega se uputio ka mestu gde oni žive, u čemu ga je policija, efikasnom akcijom sprečila.

Policija je kod njega pronašla pištolj koji je imao u ilegalnom posedu sa punim okvirom i metkom u cevi, kao i određenu količinu municije za pištolj.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronađena je i automatska puška, gasni pištolj, četiri okvira za automatsku pušku i određena količina municije.

Osumnjičenom N. S. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Povezane vijesti

U BiH danas sunčano, dnevne temperature do 37 stepeni na jugu zemlje

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro, a...

Dijasporu ne zanimaju lokalni izbori u Bosni i Hercegovini

Broj birača registrovanih za glasanje van BiH i putem...

Topli dani, tropske noći, malo kiše: To je najava za avgust

Iza nas je jedan od najintenzivnijih toplotnih talasa posljednjih...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име