16.6 C
Bijeljina
субота, јул 27, 2024
NaslovnaZabavaPuče bruka!: Mladi se pred svatovima podigla vjenčanica

Puče bruka!: Mladi se pred svatovima podigla vjenčanica

Datum:

spot_imgspot_img

Sezona je vjenčanja, mnogi parovi upuštaju se u bračne vode, a gdje su svadbe, tu je i poneki peh. Sve u žaru žurbe, uzbuđenosti i nepredviđenih okolnosti. Tako se peh desio i nevjesti iz ove priče. Njena haljina spada u izazovnije modele, ali bi donji dio odjeće od tila trebalo da prikriva noge. Međutim, kada je izlazila iz crkve kako se ne bi saplela o haljinu ili uništila vjenčanicu, taj dio je podignut pa je nastao prizor koji je neizbježno pokrenuo dosta komentara.

Palma de Majorka, prekrasna Španija, ljubav, sreća na sve strane, dolazak, odlazak na slavlje skoro pa u stilu Megan Markl i princa Harija. Tako je izgledalo ovo vjenčanje. Ali lijep početak nije garancija da će se u međuremenu dogoditi neželjene stvari. Poput „vjenčanice uvis“..

Ova mlada je izlazila iz crkve kada se njena haljina podigla zbog čega su gosti vidjeli i ono što je trebalo da bude sakriveno. Doduše, model njene vjenčanice je sam po sebi provokativan, ali vejrujemo da nije željela da baš ovoliko pokaže. Mlada je Egle Ruskite koja se u Španiji udala za čuvenog Nika Hulkenberga.

Kasnije je haljina vraćena na staro, pa možete da vidite kako je vjenčanica izgledala u diksretnijoj verziji. Sigurno je bilo još uspomena sa svadbe, a ovaj detalj se bez sumnje izdovjio. Jer kao što rekosmo… gdje su svadbe, tu su i iznenađenja, razne vrste.

Povezane vijesti

Talačka kriza na granici Crne Gore i Albanije: Oslobođeni zarobljeni migranti

Tri državljanina Pakistana uhapšena su u Crnoj Gori, kod...

Spektakl na Seni – otvorene 33. ljetnje Olimpijske igre!

Francuski predsjednik Emanuel Makron proglasio je Olimpijske igre otvorenim. Time...

Ukrajinci pogodili američkim raketama rusko skladište oružja na Krimu

Lokalni kanali na Telegramu izvestili su o snažnim eksplozijama...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име