Naime, popularni Varvari su nekoliko puta ubacivali baklje i predmete na teren koji se nalazi tik uz tribine, u dve situacije umalo pogodili igrače, a čak je u jednom trenutku petarda pukla neposredno pored dva fudbalera, među kojima je i njihov Adnan Orahovac.

Sve to je nateralo delegata utakmice da je prekine i naloži da se tribina sa gostujućim pristalicama isprazni, iako se to nije dopalo kapitenu "plavo-belih" Petru Grbiću, koji se žustro žalio.

Na kraju su navijači Budućnosti zaista napustili stadion, ali tek nakon pola sata pauze i to nakon razgovora sa svojim igračima, pa je meč nastavljen i završen je posle ukupno tri sata.

Još jedan detalj šokirao je, ali i nasmejao sve one koji su gledali TV prenos.

Kamera je u momentu napuštanja tribine popularnih Varvara usnimila jednog od navijača kako vrši nuždu u samom uglu, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.
Što se samog meča tiče bivši fudbaler Partizana i Vojvodine Bojan Matić doneo je prednost Dečiću u desetom minutu, ali je nekadašanji igrač Crvene zvezde Đorđe Despotović u 64. prelepim pogotkom postavio konačan rezultat, koji ipak više odgovara timu iz mesta Tuzi.