Kako se približava početak takmičenja, tako i cene smeštaja u gradovima domaćinima rastu i po nekoliko puta. Toliko da su engleski mediji izračunali da je za njihov džep jeftinije spavati u bordelu nego u hotelu.

Tako tamošnji "Dejli Star" donosi zanimljivu priču iz Kelna, grada gde će Englezi igrati protiv Slovenije u 2. kolu - dok je isti od Gelzenkirhena udaljen samo sat vremena.

To znači da bi i srpski navijači za 1. kolo na EP smeštaj mogli da pronađu u čuvenom bordelu "Paša" koji je osnovan još 1972. godine. Smatra se za najveći u Nemačkoj i navodno kroz njega prođe oko 1000 klijenata dnevno.

Ima 12 spratova i oko 120 prostitutki, a noć u njemu za EURO iznosiće 200 evra.

- Imamo 13 jednokrevetnih soba na raspolaganju. Jedna košta 199 evra i uključuje doručak i ulaz u naš noćni klub i bordel - rekao je jedan od menadžera za "Dejli Star".

Činjenica je da se u okolini Gelzenkirhena mogu naći sobe u hotelima za 80-100 evra, mada su cene uglavnom veće i iznose između 200-700 evra za noć. Naravno, tu se ne računaju hosteli i apartmani.

Srbija se posle duela sa Englezima na Veltins areni seli u Minhen, gde će na Alijanc Areni igrati protiv Danaca i Slovenaca.