16 C
Bijeljina
петак, септембар 20, 2024
NaslovnaVijestiUrunirali po dukserici: Vršnjačko nasilje u osnovnoj školi u Beogradu: Kad im...

Urunirali po dukserici: Vršnjačko nasilje u osnovnoj školi u Beogradu: Kad im jedan dio plana nije uspio, dječaka (9) gađali jajima

Datum:

Vršnjačko nasilje u jednoj novobeogradskoj osnovnoj školi zgrozilo je javnost, a detalji nasilja postali su poznati kada je reagovao otac ovog dječaka trećeg razreda osnovne škole koji je bio žrtva nasilnika. Nakon incidenta sa duksericom – koju su mu drugovi ukrali, uvaljali u blato, pa po njoj urinirali, zgrozila je javnost naročito što su ovako mali nasilnici, to je 9 godina, namjeravali da mu takav duks vrate i bace na njega.

Uznemirujući incident koji je doživio jedan dječak sa Novog Beograda objavio je njegov tata na društvenoj mreži „X“. Kako navodi, njegovom srednjem sinu sve je to radila grupa učenika iz razreda, uz dodatne uvrede i maltretiranje.

Otac u neverici

Kako kaže ovaj otac koji je zapanjen postupkom učenika trećeg razreda, iako je njegov sin dobro, ovakve stvari ostavljaju dublje posljedice koje se ne mogu uočiti odmah.

Srednjem sinu u petak, ekipa od njih nekoliko iz odeljenja/razreda ukradu duksericu, uvalja je u blato, izgazi i isp**a se po njoj, sakrije je. U subotu na rođendanu djetetu iz odeljenja mu saopšte šta su uradili (on je mislio da je zaboravio duks negdje napolju). Danas mu vrate tako izgažen i mokraćom natopljen duks uz dodatne uvrede i maltretiranje. Treći razred osnovne škole. Moj sin je dobro, ali ovakve stvari ostavljaju dublje posljedice koje se ne mogu uočiti odmah – napisao je zapanjen otac.

Nakon ovog Tvita o detaljima vršnjačkog nasilja uslijedio je veliki broj komentara ljudi koji su bili šokirani ovim nasiljem, a otac nesrećnog dječaka napisao je da je među nasilnicima i djevojčica.

– Rješavajući ovu situaciju upravo sam saznao da su danas pokušali da ga ćebuju ovim upi**nim duksom, pa kad nisu uspjeli, otišli su u obližnju prodavnicu, kupili jedno jaje i gađali ga tim jajetom. Pogodili su ga. Takođe sam saznao da organizovano maltretiranje traje već mjesec dana – napisao je otac.

Danas ide u policiju

Kako je otac, koji je ostao anonima rekao Telegrafu, već se obratio školi povodom ovog slučaja.

Sutra ujutru idemo u policiju, školi smo se već obratili – rekao je juče otac koji je želeo da ostane anoniman.

Reklame

Povezane vijesti

Saobraćajna nesreća kod Bugojna: Prevrnuo se kamion

NOVI TRAVNIK - Zbog prevrtanja teretnog vozila obustavljen je...

Nesreća kod Kvantaške pijace: Čovek preminuo za volanom FOTO

Sinoć se kod Kvantaške pijace u Beogradu dogodila nesreća...

Hrvat pokušao da otme bivšu ženu u Lincu

BEČ – Pripadnici austrijske policije iz Linca uhapsili su...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име