19.9 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaVijestiUhapšeni jer su pretukli muškurca koji je podlegao u Banjaluci

Uhapšeni jer su pretukli muškurca koji je podlegao u Banjaluci

Datum:

BANJALUKA – Policija je uhapsila D.J. iz Čelinca i V.S. i D.K. iz Laktaša, zbog sumnje da su nasmrt pretukli muškarca u Banjaluci. Oni se terete da su počinili krivično djelo teško ubistvo.

Službenici Policijske uprave Banjaluka, juče su uhapsili D.J. iz Čelinca i V.S. i D.K. oba iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo teško ubistvo.
 
„U toku je kriminalistička obrada navedenih lica. Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta navedena lica će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu danas biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka“, navode iz PU Banjaluka.
 
Kako su za „Nezavisne novine“ ispričali očevici, sinoć oko 22 časa u Ulici Jovana Dučića, u centru Banjaluke, vidjeli su policiju kako privodi više muškaraca, dok je jedan bio povrijeđen.
 
„Jedan muškarac bio je krvav i ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula i odvezla na dalju obradu. Policija je uhapsila neke muškarce“, rekao je očevidac.
 
Nezvanično saznajemo da je muškarac naknadno preminuo u bolnici, a da je navodno između više osoba došlo do fizičkog obračuna koji je završio tragedijom.

Reklame

Povezane vijesti

Glumac iz serije „Lud, zbunjen, normalan“ osuđen zbog bludne radnje nad maloljetnikom

Glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora...

U lovačkom domu repetirao pištolj prema trojcu za šankom

ZENICA - C.E. iz Olova optužen je da je...

Narodni front: Napadnut kandidat za načelnika Rudog

RUDO - Marko Novaković, predsjednik opštinskog odbora Narodnog fronta...

Kupovao online pa mu „ojadili“ račun

VISOKO - Dvadesetogodišnji B.F. iz Visokog prevaren je dok...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име