18.2 C
Bijeljina
среда, септембар 18, 2024
NaslovnaVijesti"Ubica im se smješio u lice": Srpski policajci upucani na svirep način

„Ubica im se smješio u lice“: Srpski policajci upucani na svirep način

Datum:

Gordana Ilić supruga policajca Vjekoslava Ilića, koji je ranjen kada je njegov kolega Nikola Krsmanović ubijen u Lipničkom Šoru kod Loznice ispričala je za medije da je muž pozvao i rekao joj da je ranjen i da pozove Hitnu pomoć.

„Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: „Zovi hitnu, ranjen sam“. To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice“, kazala je Gordana.

Ona se prisetila svega što se dešavalo kobne noći, a ispričala je i šta joj je suprug, koji je upucan u rame, rekao iz bolničke postelje.

„Bila je to rutinska kontrola, zaustavili su vozilo uzeli dokumenta, a ubica im se smešio u lice. Pitali su ga gde ide, on je odgovorio da ide kod prijatelja u Sarajevo. Oni su uzeli dokumenta od njega, a moj muž je otišao do policijskog auta da proveri. Dok je bio okrenut leđima, jedan metak ga je pogodio, dva okrznula, zatim je čuo još hitaca, ali Nikolu nije nigde video. Moj muž se spotakao na neku žardinjeru i pao, ubica je verovatno mislio da je i on mrtav“, priča supruga ranjenog policajca za „Blic“.

Kako je rekla, Vjekoslav Ilić je mislio da je ubijeni policajac Nikola Krsmanović uspeo da pobegne.

„Dugo je radio u Beogradu, skoro se preselio. Mom mužu je još pet godina do penzije. Oni nekad rade na granici, nekad u patroli. Te noći su bili u patroli“, zaključuje sagovornica.

Policija je odmah uhapsila taksistu Mithata Hadžića iz Tutina koji je svojim „mercedesom“ vozio ubicu.

Inače juče je u Bijeljini uhapšen i Zoran Radovanović koji se dovodi u vezu sa ubicom policajca Nikole Krsmanovića. Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici, a njegova supruga I.R. je uhapšena u Mladenovcu, jer se veruje da su njih dvoje deo grupe koja je trebalo da organizuje prebacivanje odbeglog ubice iz Srbije u BIH.

Reklame

Povezane vijesti

Narodni front: Napadnut kandidat za načelnika Rudog

RUDO - Marko Novaković, predsjednik opštinskog odbora Narodnog fronta...

Kupovao online pa mu „ojadili“ račun

VISOKO - Dvadesetogodišnji B.F. iz Visokog prevaren je dok...

Pronađeno tijelo Zuhdije Đinića

Tijelo Zuhdije Đinića, za kojim se danas tragalo, je...

Beograđanin poginuo na ratištu u Ukrajini: Borio se na strani Rusa, porodica skrhana

Strahinja Bjelica (30) iz Beograda poginuo je na ratištu...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име