14.3 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaVijestiTragedija u Gracu: Mladić (29) ubio djevojku (23) sa kojom je navodno...

Tragedija u Gracu: Mladić (29) ubio djevojku (23) sa kojom je navodno bio u vezi

Datum:

Stravično krvoproliće dogodilo se u petak poslijepodne u centru Graca. Kako je saopštila austrijska policija mladić (29) je upucao djevojku (23) a onda je izvršio samoubistvo.

Mladić je ušetao u advokatsku kancelariju u kojoj je žrtva radila i ispalio više hitaca u nju iz puške koju je legalno posjedovao. Zatim je pucao sebi u glavu. Austrijska policija je odmah alarmirana, a stigle su i specijalne jedinice Cobre

Odmah je blokiran ovaj dio grada, a iznad centra nadlijetao je policijski helikopter. Pretpostavlja se da su mladić i djevojka bili u vezi, ali motiv zločina se tek utvrđuje. Njihov identitet se ne objavljuje prije nego što obavijeste njihove porodice.

Djevojka je ubijena na svom radnom mjestu u advokatskoj kancelariji kompanije Kajserfeldgase u vrijeme ručka, kada je ostala sama u kancelariji. Prema dosadašnjoj istrazi, kada je stigla hitna pomoć djevojka je još bila živa , ali uprkos naporima ljekara podlegla je povredama.

Iako nije bilo direktnih svjedoka ubistva, Florentina Zankel koja radi u susjednoj notarskoj kancelariji i koja je pozvala policiju, rekla je da kada su se začuli pucnji njihov šef je naredio da zaključaju kancelariju, prenosi Krone cajtung.

Čuli smo tri pucnja i nismo znali šta se tačno dešava. Onda se čulo kako žena vrišti, onda smo pozvali policiju i zaključali se – kaže ona.

Reklame

Povezane vijesti

U lovačkom domu repetirao pištolj prema trojcu za šankom

ZENICA - C.E. iz Olova optužen je da je...

Narodni front: Napadnut kandidat za načelnika Rudog

RUDO - Marko Novaković, predsjednik opštinskog odbora Narodnog fronta...

Kupovao online pa mu „ojadili“ račun

VISOKO - Dvadesetogodišnji B.F. iz Visokog prevaren je dok...

Pronađeno tijelo Zuhdije Đinića

Tijelo Zuhdije Đinića, za kojim se danas tragalo, je...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име