17.7 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaVijestiSMRTNI SLUČAJ U PORODICI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ Srđanova bivša tašta...

SMRTNI SLUČAJ U PORODICI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ Srđanova bivša tašta preminula dok se tragalo za devojčicom

Datum:

Osumnjičenom Srđanu Jankoviću (50) iz sela Luka kod Bora, koji se tereti da je sa Dejanom Dragijevićem (50), kolegom iz borskog JKP „Vodovod“ 26. marta ubio devojčicu Danku Ilić (2) u Banjskom polju, u jeku potrage za devojčicom umrla je bivša tašta.

Podsetimo, Srđan Janković je tog 26. marta bio sa kolegom Dejanom Dragijevićem na terenskom radu u Banjskom polju, a po sopstvenom priznanju prvobitno se dogodila saobraćajna nesreća.

Naime, kako su osumnjičeni ispričali inspektorima kada su udarili dete, Dejan je izašao iz kola i ubacio dete u službeno vozilo „fijat pandu“, a kada se Danka probudila on ju je zadavio rukama, piše Kurir.

Telo Danke Ilić su, kako je najpre rekao osumnjičeni, bacili na obližnju deponiju na Banjskom putu, a potom se ponašali kao da se ništa nije dogodilo

Srđanova bivša tašta preminula je 29. marta, a sahranjena je obavljena dva dana kasnije u jednom borskom selu odakle je rodom. Srđanova tašta je imala 73 godine, a preminula je samo dan nakon rođendana jednog od unuka – navode komšije sela Luka i dodaju:

– Srđan i njegova bivša supruga nisu ostali u dobrim odnosima, tako da ne verujem da je bio na sahrani. A takođe, njegovog imena nema ni na umrlici koju je porodica objavila. Nije među ožalošćenom porodicom, iako su među ožalošćenima i zetovi.

Podsetimo, Janković i Dragijević uhapšeni su 4. aprila zbog sumnje da su počinili teško ubistvo. Kako su naveli pripadnici MUP Srbije u jednom izveštavanju, Dejan i Srđan su poligrafski testirani na početku potrage za devojčicom, ali pošto su u trenutku testiranja bili pod dejstvom alkohola imali su zakasnele reakcije na pitanja na poligrafu

Reklame

Povezane vijesti

Danom sjećanja na žrtve masovnih ubistava proglašeni 3. i 4. maj

BEOGRAD - Vlada Srbije donijela je odluku da se...

Sergej Trifunović mora da napusti Hrvatsku

Nakon što je zbog vređanja policije dobio uslovnu kaznu...

Trifunović u splitskom sudu: "Pretpostavljam da ovo ipak nije Severna Koreja"

​Na današnjem suđenju u splitskom sudu srpski glumac Sergej...

Sergej Trifunović osuđen na 60 dana zatvora u Hrvatskoj

Glumac Sergej Trifunović osuđen na 60 dana zatvora uslovno,...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име