23.8 C
Bijeljina
четвртак, септембар 19, 2024
NaslovnaVijestiRepublika SrpskaRepublička stranka Srpske sinoć u Ugljeviku predstavila kandidate za odbornike i načelnika...

Republička stranka Srpske sinoć u Ugljeviku predstavila kandidate za odbornike i načelnika Opštine: RSS će u Ugljevik donijeti promjene!

Datum:

Politika treba da služi ljudima, a ne ljudi politici. To moramo da promijenimo – poručio je sinoć u Ugljeviku predsjednik Republičke stranke Srpske /RSS/ Slavenko Ristić na predstavljanju kandidata te stranke za odbornike i načelnika Opštine Ugljevik.

Poželivši sreću i uspjeh na izborima svim kandidatima RSS-a, Ristić je rekao da se ta stranka ne igra ljudima, ne pravi političke kalkulacije i ne daje prazna obećanja.

Uvjeren sam da će RSS u Ugljevik donijeti promjene i vratiti našim ljudima vjeru i nadu da će živjeti realno bolje i srećnije, svoji na svome! Siguran sam da će građani ove Opštine, u kojoj se rodio moj otac i za koju sam emotivno vezan, prepoznati kvalitet u našim kandidatima i da će RSS ovdje imati dobre rezultate –poručio je Ristić.

Zahvaljujući se predsjedniku RSS-a na časti i povjerenju, kandidat za načelnika Opštine Ugljevik Gorica Rikić rekla je da je motivisana da promijeni politike koje uskraćuju građanima najosnovnija ljudska prava.

Hajde da se ne lažemo. Ovo nije život, ovo je puko preživljavanje. Imamo potpuno neuređen sistem, koji uništava porodice, što me kao kćerku, majku i suprugu najviše boli. Oduzeto nam je pravo na rad, pravo na uredan i bezbrižan život, pravo da osnivamo porodice, pravo da budemo oslonac našim roditeljima onda kada njima najviše treba. Šta to sami sebi radimo?! – upitala je Gorica Rikić u svom emotivnom obraćanju, praćenom velikom podrškom prisutnih građana Ugljevika.

Ističući da se mora mijenjati sistem u kome institucije služe pojedincima, a ne građanima, kandidat RSS za načelnika Opštine Ugljevik poručila je da će se boriti protiv namještenih konkursa, zapošljavanja podobnih i poslušnih, kao i sveprisutne korupcije.

Kako je zapisao Ivo Andrić – dok god ima mraka, ima i svanuća. RSS je naše okrilje i naša kuća. Samo je jedan dan, 6. oktobar, potreban da se stvari počnu mijenjati. Zajedno s vama, ujedinjeni, možemo realno bolje! –poručila je Gorica Rikić građanima Ugljevika.

Predsjednik Opštinskog odbora RSS-a i nosilac liste odborničkih kandidata Miko Jović, rekao je da je uvjeren da će RSS nakon lokalnih izbora biti snaga koja će učestvovati u donošenju odluka u Ugljeviku.

Imamo volju da promijenimo mnogo toga. Dajte nam šansu jer mi to i hoćemo i možemo zaključio je Jović.

 

Reklame

Povezane vijesti

Pljušte krivične prijave zbog Gradskog groblja u Banjaluci

Krivične prijave zbog Gradskog groblja podnijeli su kako Draško...

Stanivuković u Kolima: Pred ljude dolazimo sa djelima

BANJALUKA - Nalazimo se u prelijepoj mjesnoj zajednici, u...

Dr Lazić uputio apel nadležnima: Pomozimo semberskim mljekarima

"Javno apelujem na sve nadležne institucije, a prije svega...

Dodik: Krišto se ponaša kao nenavođena raketa"

SARAJEVO - Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske komentarišući to...
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име