12.1 C
Bijeljina
понедељак, септембар 16, 2024
NaslovnaVijestiRepublika SrpskaRado Savić: Ne rudniku litijuma, da zdravim razvojnim projektima

Rado Savić: Ne rudniku litijuma, da zdravim razvojnim projektima

Datum:

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke iz Lopara je okupljanjem kandidata na predstojećim lokalnim izborima i simboličnim postavljanjem prvog plakata otpočeo svoju izbornu kampanju.


Kandidat za načelnika opštine Lopare Rado Savić je saopštio da stranka ulazi spremno u kampanju, te da će ona biti fokusirana na interese građana.
„Borićemo se protiv otvaranja rudnika litijuma u Loparama, takođe ćemo se boriti za bolji i kvalitetniji život naših građana, za zdrave razvojne projekte i čvršću saradnju sa našom majevičkom dijasporom“, istakao je Savić.
On je naveo da će izborna kampanja Srpske demokratske stranke u Loparama biti fer i poštena.
Želimir Nešković, nosilac odborničke liste, je rekao da je Srpska demokratska stranka u Loparama obezbijedila političku stabilnost.
„Više od 15 godina ne postoje nikakvi problemi kada je u pitanju funkcionisanje lokalne vlasti. Ona je politički stabilna i nema turbulencija, a to je preduslov za razvoj i sve druge projekte koje planiramo realizovati. Srpska demokratska stranka je bila i ostala ovdje na Majevici garant razvoja“, naglasio je Nešković.

Kandidati Srpske demokratske stranke za odbornike u Skupštini opštine Lopare su: Želimir Nešković, nosilac liste, Biljana Todorović, Goran Tasovac, Đuka Mihajlović, Mirko Nikolić, Boja Ristić, Božidar Marković, Dušan Šakotić, Ramona Mićanović, Mitar Tojić, Gordana Cvijetinović, Ljubiša Tošić, Dobrenka Babić, Mićo Radić, Mihajlo Ivanović, Stana Đokić, Budimir Rikanović, Milena Bojkić, Ilija Zarić, Milan Ilić, Jovana Đokić, Vlajko Todorović, Dajana Miljanović, Goran Stevanović, Vaselija Ninić, Ljubica Spasojević, Slaviša Petrić i Radenka Jovičić.

Reklame

Povezane vijesti

Marković tvrdi da je za svako odijelo dao Zeljkoviću devet maraka

BANJALUKA - Saša Marković, vlasnik agencije "Travel 4 Fun",...

Jelena Trivić: Milorad Dodik pokazuje da uvijek može gore

BANJALUKA - Kada mislite da ne može gore, Milorad...

Ukradena slova se vratila u Ćirilični park u Banjaluci

BANJALUKA - Iako snimci jasno pokazuju da su slova...

Ponovo u funkciji punktovi za vađenje krvi u Banjaluci

BANJALUKA - Ponovo su u funkciji punktovi za vađenje...

Imamo li razloga za stra od poplava?

BANJALUKA - Pratimo vodostaje rijeke, nemamo za sada problema....
spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име